שתלים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

03/12/2014 | 10:40 | מאת: יוני

אני אחרי שתלים בשיניים כמה שאלות ברשותך 1)עשיתי שתלים לפני יומיים האם יש מניעה להתאמן בחדר כושר כלומר האם פעילות גופנית בחדר כושר פעמיים, שלוש בשבוע יכולה להשפיע על השתלים בשן (תזוזה שיניים או משהו אחר ) או שאין לי ממה לחשוש ? 2 )כדי לשמור על נקיון השתלים אני משתמש בשטיפת פה קורסודיל ולוקח אנטיביוטיקה. שאלתי היא לאחר שאני מסיים עם שטיפת הפה והאנטיביוטיקה, איך אני שומר על נקיון השתלים מותר לצחצח על השתלים או מסביב לשתלים ?

03/12/2014 | 13:30 | מאת: ד"ר רחל ענר

שלום יוני בד"כ אין בעיה לבצע פעילות גופנית כיומיים שלושה אחרי השתלה רגילה . אולם אני ממליצה לך להתייעץ עם הכירורג שטיפל בך על מנת שייתן תשובה אקטואלית לטיפול שעברת וכן מצבך הרפואי הכללי. שטיפות הפה והאנטיביוטיקה מטרתן למנע זיהום של הלסת והשתלים . מומלץ לצחצח את השתלים רק לאחר הסרת התפרים ובהתאם להדרכה שתקבל מהרופא. בהצלחה!

04/12/2014 | 21:43 | מאת: יוני

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים