כאב בצורת זרם חשמלי

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

01/11/2014 | 11:12 | מאת: מושיקו

מזה 10 ימים אני חש כאב בשורש השן בלסת התחתונה , בצורה של זרם חשמלי , או מכת חשמל , או סוג של התכווצות של העצב . הכאב מופיע לשנייה ונעלם . הוא מופיע בעוצמות שונות ובתדירויות שונות . לפעמים שניות בין " מכה ל " מכה " , לפעמים דקות ,שעות או ימים .בין לבין אני לא חש בשום כאב . ניסיתי טיפול אנטיביוטי 5 ימים , ללא תוצאות . מה יכולה להיות הסיבה לסוג זה של כאב ? האם קשור לחשמל סטטי ? ומהם דרכי הטיפול ? אודה להתייחסותכם .

01/11/2014 | 14:43 | מאת: מושיקו

לציין : 1. בשכיבה הכאב לא מופיע . 2. גשר חרסינה מועמס על שיניים שלי . לא מודבק

02/11/2014 | 08:14 | מאת: ד"ר ניר זילברברג

מושיקו שלום, לצערי לא ניתן להשיב על שאלתך ללא בדיקה קלינית מדוקדקת וביצוע צילום רלוונטי של האזור הכואב. ממליץ לפנות לבדיקה אצל רופא השיניים. בהצלחה

19/02/2018 | 07:42 | מאת: דוד

שלום מה עשית בסוף עם הכאב ????? בדיוק כמו שתיארת כי אני נמצא באותו מצב וכבר הייתי אצל הרבה מומחים

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים