שברים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

23/09/2014 | 18:14 | מאת: דלית

יש לי הרגשה כאילו של שברים כאילו השן לא שלמה , בשן שעברה כבר את כל הטיפולים של מבנה , שורש , כתר זמני ואפילו ניתוח הארכת כותרת ופתאום יש גם כאבים שקצת עוזרים עם האנטביוטיקה והמשכחים וגם תחושה כאילו של שברים שהשן לא שלמה האם זו התחושה של שן שבורה/סדוקה שצריך לעקור ?

22/10/2014 | 08:54 | מאת: ד"ר רחל ענר

שלום דלית בהחלט יתכן ומדובר בסדק של השורש . האבחנה של סדק שורשי הינה בעייתית עקב הסימפטומים והסימנים שאינם חד משמעים. אני ממליצה לך לפנות למומחה לאנדודונטיה (טיפולי שרש) שיש לו ידע וכלים לבצע אבחנה ולהציע טיפול.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים