ניתוח והמשך

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

01/08/2014 | 17:36 | מאת: יערה

שלום יש לי שאלות לגבי שיקום והארכת כותרת: 1. האם יהיו כאבים יותר גדולים בהארכת כותרת עכשיו שזה בשן טוחנת , שיש בה יותר שורשים כלומר אחרי הטיפול. 2. אמרו לי אחרי 8 שבועות להמשך השיקום , וטעינו קצת בחישוב ועשינו 7 וחצי שבועות האם מספר ימים אלו מאוד חשוב או שאפשר להשאיר כמו שזה , כי אם לא אצטרך לדחות בעוד איזה שבוע ושזה ייצא לא 8 , אלא 9 שבועות? תודה.

17/08/2014 | 14:41 | מאת: ד"ר רחל ענר

שלום יערה לא יהיו יותר כאבים בשן טוחנת לאחר טיפול. מספר ימים לכאן או לכאן לא ישנו את מהלך הרפוי והטיפול בד"כ. בהצלחה!

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים