כאבים תחת שן עם כתר

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

21/07/2014 | 18:38 | מאת: תמי

יש לי כאבים הולכים וחוזרים בלסת תחתונה תחת שן טוחנת שעברה לפני כעשר שנים טיפול שורש ויש עליה כתר. הכאבים נמשכים שעות ארוכות לאחר הלעיסה. אין כאבים בעת הלעיסה או במגע בשן. רופא השיניים טען לפי צילום שאינו רואה שבר או סדק. אבל הציע לעקור ולשים שתל. האם יש טיפול אחר שיכול לעזור וזאת כדי לא לאבד את השן?

17/08/2014 | 15:58 | מאת: ד"ר רחל ענר

שלום תמי התיאור שלך בהחלט יכול להתאים לסדק בשן או בשורש. על מנת להסיר כל ספק אני ממליצה לך לפנות למומחה לטיפולי שורש (אנדודונט) שעובד עם מיקרוסקופ על מנת שינסה לאתר או לשלול אפשרות של סדק. במידה ואומנם נמצא סדק שורשי השן לעקירה ללא עוררין. בהצלחה!

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים