כתר

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

30/06/2014 | 08:15 | מאת: מיטל

מאז הארכת הכותאת מרגישנ שהכתר הזמני מציק נוגע כל הזמן בלשון שמרגישה מחוספסת ופוחדת שתפצע האם זה בסדר כי התור רק 6 שבועות מהניתוח ומתי ההרגשה הזאת תשתנה ואחזור להרגיש בסדר?

01/07/2014 | 09:15 | מאת: ד"ר ניר זילברברג

מיטל שלום, פעמים רבות אחרי ניתוח מסוג הארכת כותרת נחשפים שולי הכתר הזמני אשר היו מוסתרים קודם לכן מתחת לחניכיים. מצב זה לעיתים יכול להרגיש מעט לא נוח בהתחלה. כמו כן ייתכן ששולי הכתר אינם חלקים כפי שצריכים להיות וכעת כאשר הם חשופים הלשון יכולה להרגיש בכך. בדר'כ לאחר ריפוי של החניכיים כעבור מספר שבועות מבצעים התאמה מחדש של הכתר הזמני למיקום החניכיים שהתקבל וחוסר הנוחות חולף. בכל מקרה ממליץ לגשת ולספר על תחושותייך לרופא המטפל על מנת שיבדוק האם ניתן לשפר את המצב כבר כעת. בהצלחה ד"ר ניר זילברברג

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים