צילום

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

24/06/2014 | 19:56 | מאת: נעמה

עשו לי ניתוח הארכת כותרת + שתל , רציתי לשאול האם אחרי כל אחד מהם ולפני שמתחילים לקחת את המדידות האם הרופא המשקם עושה צילום לפני כדי לראות שהכל בסדר לפני שמתחילים , והאם את הצילום עושים במרפאה או במכון אם מדובר רק בשן אחת ?

25/06/2014 | 08:27 | מאת: ד"ר רחל ענר

שלום נעמה אחרי הטיפול הכירורגי ולפני הטיפול השיקומי יש לבצ בדיקה יסודית לאמת שאכן תוצאת הטיפול הכירורגי מאפשרת את הטיפול השיקומי המתוכנן. אי לכך גם הרופא הכירורג וגם הרופא המשקם צריכים לבצע את הבדיקות הנדרשות. צילום רנטגן מקומי הכרחי ובד"כ ניתן לביצוע במרפאה. בהצלחה!

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים