תפרים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

22/06/2014 | 20:30 | מאת: שרית

עשו לי שתל והארכת כותרת ובסופו עשו לי תפרים נמסים , כמעט עברו שבועיים והתפרים עדיין ישנם זה הגיוני?

23/06/2014 | 23:08 | מאת: שרית

וזה לא מסוכן אני פשוט כבר שבועיים איתם , האם לא יכול לקרות זיהום או משהו כזה , ומה בדרך כלל נהוג לעשות האם אחרי איזה תקופה אם לא נמסים ואם כן כמה לא כדאי ללכת לרופא שיוציא למרות שאני כבר מצחצחת את המקום למרות התפרים.

24/06/2014 | 15:00 | מאת: ד"ר רחל ענר

שלום שרית קיימים תפרים נמסים שנספגים במלואם רק לאחר מספר שבועות . אם התפרים מפריעים ניתן להסירם במרפאה לאחר כשבוע מיום הטיפול. בהצלחה!

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים