שתל

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

09/06/2014 | 18:13 | מאת: נטע

אני אמורה לעבור שתל בפה , האם אפשר לתפקד רגיל עד שההרדמה פגה וארגיש כאב , כלומר אפשר ללכת ולחזור בעצמי או שאצטרך מלווה , האם הכאבים ישר אחרי הפריצודורה מרגישה אחרת מאשר סתימה , טיפול שורש וכו''... , אני לא נוהגת ככה שאחזור במונית.

15/06/2014 | 11:54 | מאת: ד"ר רחל ענר

שלום נטע אחרי ההשתלה בד"כ לא חשים במלוא הכאב משום שההרדמה עדין פועלת. ניתן להתחיל בנטילת משככי כאבים. במידה והטיפול אינו נרחב בהחלט ניתן לחזור הביתה במונית אולם רצוי להתיעץ עם הרופא המטפל שיודע מהי התוכנית וכן פרטים בריאותיים הרלוונטיים לשאלה. בהצלחה!

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים