טעם מר/רע בפה ועיגולים בלשון

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

09/06/2014 | 00:01 | מאת: sssss

שלום יש לי טעם מר/רע בפה כבר הרבה זמן האם יש סיבה לקח וטיפול בהתאם? בנוסף לכך יש לי כבר זמן רב עיגולים בצבע ורוד/אדום בהיר בעומק הלשון ליד השקדים הלשון שלי כל כמה שעות הופכת ללבנה למרות שאניי מקפיד על ניקיון הלשון ובכללי האם יש הסבר לכך?

15/06/2014 | 11:45 | מאת: ד"ר רחל ענר

שלום עיגולים בלשון הם בד"כ חלק מהמראה הטיבעי. על מנת לבדק את הלשון ניתן לפנות לכל רופא שיניים ובעיקר למומחה לרפואת הפה. טעם רע יכול לנבוע מזיהום בקיבה ,מערכת הנשימה העליונה וחלל הפה . על מנת לאשר או לשלל ממלץ לפנות לרופא מומחה בהתאם. הייתי מתחילה עם אף אוזן וגרון.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים