אנטביוטיקה וניתוח

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

15/05/2014 | 19:59 | מאת: עינת

יש לי תור לעוד חודש בערך לניתוח שתל+ הארכת כותרת השאלה היא האם בדר"כ לפני ניתוח כזה לא אמורים כמה ימים לפני זה לקחת אנטביוטיקה כי בינתיים אמרו שלא צריך ואם יצטרכו יתקשרו ויגידו לי לבוא לקחת מרשם אבל שאלתי מה בדרכ כלל נהוג לעשות לקחת לפני או רק אחרי הטיפול?

15/05/2014 | 21:31 | מאת: ד"ר רחל ענר

שלום עינת ממלץ לקחת אנטיביוטיקה לפני ניתוח במידה והאזור הניתוחי מזוהם או לחילופין אם קימת בעיה בריאותית אישית שמחיבת טיפול אנטיביוטי מונע. בהצלחה!

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים