חשיפת שתל

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

04/05/2014 | 18:12 | מאת: שרית

רציתי לשאול מהו התהליך של חשיפת שתל ? וכמה זמן אחרי ההתקנה בדרך עושים מדובר בלסת תחתונה ושן טוחנת ? ואם היתה דלקת האם לפני שעשו את השתל האם בדרך כלל זמן ההמתנה ארוך יותר כמו שקצת היה לי בין העקירה לשתל?

05/05/2014 | 14:24 | מאת: ד"ר שי דורי

שלום שרית. חשיפת שתל מבוצעת במידה והשתל נסגר מתחת לחניכיים בתום התקנת השתל. בדר כלל מקובל לחכות כ 3 חודשים בלסת תחתונה ו 6 חודשים בלסת עליונה טרם החשיפה. במידה והמנתח התרשם כי העצם באתר השתל רכה יתכן וימליץ להמתין פרק זמן ארוך יותר. הפרוצדורה לחשיפה מבוצעת בהרדמה מקומית ואורכת כ 20 דקות. כשלושה שבועות לאחר מכן ניתן להמשיך בשיקום. בהצלחה

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים