עקירת שתל

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

02/01/2012 | 20:43 | מאת: יונה

האם ניתן להוציא שתל ולשים אחר במקומו 2 רופאים אומרים ההיפך.(המשושה שעל השתל נשבר)

02/01/2012 | 21:01 | מאת: ד"ר רחל ענר

בסוגית סילוק שתל לעומת השארתו באתר יש לקחת בחשבון מספר גורמים: מה הסיבה לסילוק השתל האם ומה גודל הנזק בהשארת השתל מה הן האפשרויות לשקם את חסר השן או השיניים במידה והשתל נשאר רדום (קבור). לגבי שתל שצווארו(המשושה)שבור, אני נתקלתי במספר מיקרים בהם השתלים הללו שוקמובשנית ולכן לא עלתה שאלת סילוקם. וכמובן,כל מקרה לגופו. בהצלחה!

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים