בליטה קשה מאוד בחיך

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

30/10/2023 | 18:11 | מאת: חניגה

שלום רב אני כחודשיים אחרי עקירה 2 שיניים אחוריות בחיך העליון השמאלי ולפני שתלים. נגעתי פתאום עם הלשון כמו עצם מאוד קשה בחיך (כלפי חוץ, כלפי הלחי) , אין לי מושג ממתי זה אבל זה שם. זה נראה ומרגיש כמו עצם . מה זה יכול להיות? אני חייבת להגיד שהמקום של העקיות עצמן מתרפאה מאוד יפה אבל הבליטה הקשה מאוד הזאת בצד מדאיגה אותי מאוד

סביר להניח שמדובר בעצם, יתכן ונסדקה בעקירות ונוצרה התבלטות שלה החוצה. זה בר טיפול/תיקון במהלך התקנת השתלים.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים