אפשר לעשות טיפול שורש פעמיים?

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

29/05/2023 | 21:31 | מאת: תמר

שלום עשיתי טיפול שורש והרכיבו לי כתר מלפני 8 שנים בבדיקה אצל רופאת השיניים מלפני שנה אמרה שיש לי דלקת בשן קיבלתי אנטיביוטיקה אמרה לי שאי אפשר לעשות טיפול שורש פעמיים ושצריך השתלה בסוף האם אי אפשר לעשות טיפול שורש פעמיים? אפשר לטפל בדלקת בשן ולהרכיב כתר חדש במקום השתלה? אפשר לעשות השתלת שן ללא ברגים?

אם יש מצב שבו יש דלקת בשן עם טיפול שורש, ניתן לשקול לחדש את טיפול השורש. כל מקרה לגופו ובהתאם למצב. כדאי להיוועץ עם מומחה בטיפולי שורש - אנדודונט על מנת לקבל הערכה של סיכויי הצלחת הטיפול.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים