עזרה בבקשה.כואב לי בשיניים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

17/05/2023 | 22:27 | מאת: נועה

שלןם רב. יש לי שן עם כתר אחרי סתימת שורש. לפני חודש,סבלתי מכרב בשן ובכלל הצד של הפה רופא השיניים אמר שזה דלקת חניכיים טיפלתי ועבר.המשכתי לטפל בסילונית חוט מי פה הכל ואחרי שבועיים שוב חזר הכאב. כואב כשאני לועסת משהו חם.כואב כשאני לוחצת על השן ועל השיניים שלידה. החניכיים קצת אדומןת אהל הכאב מטורף ותמיד ממוקד בשן ובאיזור עם הכתר. הרופא צילם מספר פעמים ואומר שאין שום בעיה. מה לעשות??? הכאב חזק מאוד

ללכת לשמוע דעה נוספת מרופא אחר. אולי יראה מה שהראשון לא רואה.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים