שתל חוזר לאחר הוצאת שתל לפני 3 חוד

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

24/04/2023 | 08:03 | מאת: שרון

בוקר טוב, לפני כ 3 חודשיים הוציאו לי שתל לאחר 19 שנים, שאומנם היה יציב אך העצם סביבו נאחלה. כיום לאחר סיטי הוחלט שאני צריכה לבצע השתלה ובו זמנית את השתל. האם יש סוג של השתלה ושתל מועדפים ? פרוצידורה מועדפת ?

מה הכוונה ״סוג השתלה״ מועדף? לגבי סוגי שתלים, יש חברות שתלים רבות בשוק, ויש לבקש נתונים מהרופא באיזה שתל משתמש. יש להשתמש רק בשתלים שיש להם אישור של משרד הבריאות הישראלי, ותקן FDA ו CE. לרוב שתלים עם תקנים אלו ייחשבו בטוחים לשימוש. מעבר לכך יש מותגים רבים בשוק עם מעלות כאלה ואחרות וזה עניין להעדפת הרופא המבצע ולשקילה עם המטופל איזה שתל עדיף עבורו.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים