הרמת סינוס בשיטה הסגורה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

29/12/2022 | 08:00 | מאת: ירון

שלום, עברתי הרמת סינוס והכנסת שתלים בלסת העליונה. נאמר לי שאסור לבצע פעילות גופנית במשך חודש לאחר הטיפול. ראיתי ברחבי הרשת שבדרך כלל אומרים לא לבצע פעילות גופנית שבועיים לאחר הטיפול אז מה הממלצה באמת? שבועיים או חודש? בנוסף, האם קיום יחסי מין נכנס לקטגוריה של פעילות גופנית?

היי, מן הסתם איני מכיר את מצבך הרפואי הכללי, אבל אדם בריא שעובר פרוצדורה מסוג זה, ככל שחש בטוב באופן כלל, יכול לבצע כל פעולה יומיומית כולל פעילות גופנית מכל סוג שבוחר לאחר הטיפול הנ״ל. בהצלחה.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים