ניתוח מתלה עם אמדוגן

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

17/12/2022 | 11:24 | מאת: רני

שלום דוקטור אני אמור לעבור ניתוח מתלה של החניכיים עם אמדוגן לשן אחת כי ראו שם נסיגת חניכיים .במרפאה אמרו לי שלמרות שמדובר בשן אחת העלות תהיה לפי רבע פה.שאלתי האמנם זה תקין? לתשובתכם אודה

אני מניח שמדובר בעניין אדמיניסטרטיבי, כיצד אותה מרפאה מציינת את קוד הפרוצדורה. להגיד שגם כאשר יעד הטיפול הוא נגעים סביב שן אחת, הניתוח לרוב כולל לפחות שן מכל צד השן המטופלת, כלומר המתלה הוא של 3 שיניים ולכן מקובל לקרוא לפרוצדורה שישית פה. רבע פה - לרוב כשמדובר ביותר משן אחת מטופלת..אבל זה עניין בירוקרטי אדמיניסטרטיבי..

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים