ניתוח חניכיים עם אמדוגן

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

13/12/2022 | 17:51 | מאת: רלף

שלום רב אני בן 70 הפריודנט אובחן שה3 שיניים יש נסיגת חניכיים 2 בסטודיו תחתונה ואחד בעליונה אציין שהשיניים לטיפול לא סמוכות אחת לשנייה. הפריודנט קבע 3 מנות אמדוגן .שאלה האם מאחר ומדובר רק ב 3 שיניים האם לא ניתן להסתפק במנה אחת של אמדוגן או 2 מנות ולא 3 מנות. לתשובתכם אודה

אם מטפלים בכל השיניים הללו באותה פרוצדורה ניתוחית, ניתן להשתמש במזרק אמדוגיין אחד שמגיע בנפחים שינים: 0.15 מ״ל, 0.3 מ״ל ו 0.7 מ״ל. אם מתוכננות שלוש פרוצדורות כירורגיות נפרדות לכל אזור, אזי לא ניתן לשמור את המזרק עם החומר ואז יהיה צורך להשתמש ב 3 מזרקים. בדוק עם הרופא המטפל אם ניתן לטפל ביותר משן אחת בכל פעם ותוכל לחסוך במזרקי אמדוגיין ולצמצם עלויות.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים