כאבים חזקים בשיניים/חניכיים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

12/11/2022 | 14:26 | מאת: בוריס

שלום, אולי פה יכלו לתת לנו רעיון, לבעלי הופיעה רגישות לחום קור בתחילת שבוע ביום שלישי הלך לרופא, הרופא עשה צילום, בצילום לא ראו כלום, ביצע בדיקה וראה כיס עמוק בחניכיים בין 2 שיניים. השיניים בריאות אז הוא ניקה קצת מסביב לשן עם מכשיר ושם תרופה. לאחר שלוש שעות הופיעו לו כאבי תופת. כאבים שיורדים ל3 שעות אחרי נטילת משככי כאבים. הוא עם אנטיביוטיקה מיום שלישי ונוטל משכחי כאבי מסוג איבופרופן ואקמול 3 פעמים ביום. הכאבים לא עוברים ואף מחמירים. היה אתמול אצל רופא נוסף שעשה צילום ואמר לו שאין מה לעשות רק להמשיך עם משככי כאבים והופתע שהאנטיביוטקה לא עוזרת. אולי פה יכולים לתת רעיון מה זה יכול להיות ואיך פתאום אחרי טיפול הופיעו כאבים חזקים שלא היו לפני הטיפול. עושים גם שטיפה עם סודה ומי מלח כל חצי שעה.

חסרים פרטים, אבל נשמע שהוחדר חומר כלשהוא לכיס המודלק שגורם לכאבים. החומר הזה נספג תוך מספר ימים וסביר שגם הכאבים יחלפו..

13/11/2022 | 10:15 | מאת: בוריס

תודה על תגובתך, היום זה היום ה 6. יש ממש מעט שיפור. עדיין עם משכחים ואנטיביוטיקה ושטיםות מי מלח כל חצי שעה. האם יש דברים נוספים שיכולים להקל? משחה כלשהי?

13/11/2022 | 10:17 | מאת: בוריס

התרופה בשם אלודיל, אם אני מאייתת נכון

הזמן ירפא את הכל..

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים