חניכיים עדיין רגישות משום מה גם חודש אחרי

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

10/10/2022 | 20:58 | מאת: י ס

לצערי לפני מספר חודשים התחלתי להשתמש במברשת שיניים חשמלית ולמרות שיש לה חיישן לחץ וקניתי ראשים עם סיבים רכים כי חשבתי שזה יגן עליי . הסתבר אחרי ביקור עם שיננית שהצחצוח הזה גרם לנזק ונסיגה קטנה של החניכיים ( כשחשבתי שהרגישות בחניכיים זה מדלקת ) . הפסקתי ועברתי למברשת ידנית אולטרא דקה עם טכניקת צחצוח רכה . יש הקלה . אבל יש חלק מאחורי הניבים העליונים ששם החניכיים עדיין רגישות אפילו למגע עם הלשון , למרות שעברתי ניקוי אבן ונאמר לי שאין שם דלקת והחניכיים בריאות , כבר חודש עבר מאז ואני מצחצח עדין אבל הרגישות נמשכת , האם זה אמור לקחת הרבה זמן ההתאוששות הזאת של החניכיים ? או שצריך ללכת לרופא או פריודונט כי מעבר לחודש זה חריג וכל זמן שנמשך אולי מחמיר את הליך הנסיגה ? שמתי גל קרוסודיל ,לא ממש סייע ,

אם משהוא מפריע או מטריד כדאי תמיד להתייעץ עם בעל מקצוע - פריודונט.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים