מריחת לכה או בונדינג לרגישות צוואר השן

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

21/09/2022 | 23:48 | מאת: י ס

יש לי נסיגה קלה בניבים ורגישות לקור בצוואר השן כי יש שם קצת ארוזיה באימייל , פריודונט לא ממליץ על ניתוח השתלה כי הנסיגה היא קלה , אמרו לי למרוח פרו ריליף ודורה פט אבל לא ממש מקל משמעותית . רופא שיניים הציע למרוח לכה או בונדינג , האם זה כמו החומר של האיטום חריצים והאם זה באמת סוגר את התעלות ומעלים את הרגישות לקור ? רק אמרו לי שמדי פעם צריך למרוח שוב אבל כמה זמן בערך זה מחזיק והאם מריחות חוזרות לא יגדילו את הנפח של השן ?

הטיפולים הללו מקומיים ויכולים לעזור אבל אם הבעיה מתמשכת וחוזרת אולי כדאי כן לשקול ניתוח מקומי שיפתור את הבעיה

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים