אבחנו אצלי נסיגת חניכיים נרחבת מצחצוח אגרסיבי ,

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

31/08/2022 | 19:26 | מאת: קובי

רופא שיניים איבחן וזה גם נראה לעין כולל רגישות חזקה לקור , נסיגת חניכיים נרחבת , היות ואין ספיגת עצם והשיניים בריאות אז נגרם מטראומה אן צחצוח של החניכיים . חוץ מלעבור לצחצח עם מברשת רכה ,ולטפל ברגישות עם סנסודיין ולמרוח ג׳ל לייסר לשיניים רגישות , האם יש טיפול שיכול לפתור את הבעיה ולא רק את הסימפטומים ? הבנתי שהשתלת חניכיים ניתן לבצע מקומי על שיניים בודדות אבל אצלי זה לכל אורך הטוחנות בקשת שבו קו החניכיים נסוג ורואים את החלק הפנימי של השן

היי, ניתן בהחלט להביא לכיסוי מספר שיניים בטיפול אחד. במידה וגם יש חסר חומר שן עקב השחיקה, יתכן ויש צורך גם במילוי החסר בשיניים עצמן. כדאי להתייעץ בעניין עם פריודונט מומחה. בהצלחה!

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים