שתלים שנדחו לאחר שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

10/12/2021 | 08:23 | מאת: גלית

עברתי השתלת 2 שיניים צמודות לפני כשנתיים וחצי, לפני שבועיים החלו כאבים באיזור של ההשתלה, התפתחה ככל הנראה דלקת, לאחר לקיחת אנטיביוטיקה הנפיחות ירדה והכאב פג לגמרי. לאחר ביקור אצל רופאת השיניים היא אמרה שיש דחייה של השתל ושיש צורך לעשות 2 שתלים חדשים. השאלה האם ה"תקלה" נובעת מחוסר מקצועיות שלה, האם נכון להתחיל את כל תהליך ההשתלה מחדש? היא לא אמרה שצריך השתלת עצם. אני קצת חוששת וקצת פחות סומכת על המקצועיות שלה. אשמח לדעה מקצועית.

היי, אין לי דרך להעריך את מקצועיות המטפלת שלך. קורה ששתלים עוברים תהליך של דיס-אינטגרציה ונדרשים להוצאה והשתלה חוזרת, גם לאחר שנתיים. זה לא שכיח, אבל יכול לקרות. אם את מעוניינת להשלים את חסר השיניים, אז יש לחזור על כל התהליך מחדש..סביר לאבד אמון במטפל לאחר שטיפול לא צולח, זה אנושי..אבל לא תמיד הגיוני..בהצלחה..

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים