טיפול אחרי עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

25/07/2021 | 14:24 | מאת: ברוך

שלום אחרי עקירת שן הבינה רופא אמר לשתות באותו יום שני סטרואידים-dexamethasone ולשתות אנטיביוטיקה-אוגמנטין 875 מ"ג במשך לפחות 3 ימים. אחרי יומיים נטילת אנטיביוטיקה התחלתי להרגיש לא טוב-כבדות בבטן,חולשה, פיזור בראש. האם אחרי עקירת שן הבינה צריך ליטול כל התרופות האלה-סטרואידים ואנטיביוטיקה? האם נטילת התרופות האלה יכולה לגרום להשלכות בלתי הפיכות?

שלום, במידה וטיפול תרופתי שהומלץ לך מביא לתופעות לוואי, יש להפסיק את הטיפול התרופתי הנ״ל ולהתייעץ בהקדם אפשרי עם הרופא שנתן את הטיפול התרופתי או רופא המשפחה.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים