החלפת מרפאה ....

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

24/07/2021 | 23:32 | מאת: רונן

ביצעתי הרמת סינוס במרפאה שלא עמדה בציפיות שלי... ואני מעוניין להחליפה עד כמה זה קריטי בשלב הזה להחליף מרפאה כלומר האם וכמה זה יפגע בהצלחת ההליך, שרופא אחר יבצע את ההשתלה של השתלים והשיקום מעליהם ?

אני חושב שיש הגיון רב שאותו רופא שביצע את בניית העצם יבצע גם את החדרת השתלים. הוא יודע הכי טוב מה התקבל בניתוח ההשתלה.. מאידך, אם אבד האמון ברופא, שלדעתי אמון ברופא הוא פקטור חשוב בהצלחת הטיפול.. יש לדאוג להעברת מלוא הנתונים של הרמת הסינוס לרופא שיבצע את השתלים.

25/07/2021 | 14:20 | מאת: אורנה

איזה נתונים יש להעביר ? על מה לשים את הדגש ?

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים