דבק לכתרים מעל שתלים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

09/06/2021 | 19:24 | מאת: דניאלה

מה שם הדבק איתו מדבקים כתרים מעל שתלים ? האפ זה נחשב דבק זמני ולא קבוע ? מה המשמעות של זה ?

בהתייחס להדבקת כתרים על שתלים, הקונספט של ״הדבקה קבועה״ לא קיים. מדביקים עם חומרים כאלה שמצד אחד יאפשרו חיבור טוב של הכתר למבנה שתחתיו, ומצד שני כאשר יש צורך להסיר את הכתר ולהגיע למבנה ולבורג שתחתיו, יהיה ניתן להסיר את הכתר ללא פגיעה בו. חומרים יש שמות מסחריים רבים.

11/06/2021 | 08:14 | מאת: דניאלה

האם תוכל בבקשה לציין שמות של הדבקים הנפוצים ביותר, מבלי להמליץ על אחד מהם. תודה!

אני לא מתעסק עם הדבקת כתרים ולכן לא מכיר שמות של דבקים. יש לשאול את השאלה בפורום ״שיקום הפה״.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים