כתרים מעל שתלים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

30/03/2021 | 07:54 | מאת: צביקה

יש לי בפה 2 שתלים צמודים כבר קרוב ל 20 שנה שזה מעל הממוצע השתלים במצב טוב ויציב ! העניין הוא שהכתרים מעליהם שבורים ויש צורך להחליפם.היות ובנוסף גם נכנס אוכל מתחתם. אני מתלבט האם נכון וכדאי להשקיע הרבה כסף בכתרים ומבנים חדשים ופתאום חלילה יקרה משהו לשתלים עצמם. או אולי אפילו עצם ההתעסקות איתם תזעזע את המקום ותגרום לאיזה טריגר ? הומלץ לי על כתרי זרקוניה. נה דעתך ?

דעתי שכדאי להחליף את הכתרים.

01/04/2021 | 05:49 | מאת: צביקה

כלומר לדעתך, להחליף רק את הכתרים ללא החלפת המבנים ? ואין חשיבות לעובדה שהשתלים בפה כבר קרוב ל 20 שנה ?

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים