פיצול של טיפול שיקומי

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

03/03/2021 | 20:27 | מאת: עדי

האם אפשרי לפצל טיפול שיקומי, היינו לעשות שתל אצל מומחה לכירורגיית פה ולסת או פריודונט, ואת השיקום על השתל לעשות אצל רופא שיניים כללי שלא עובד עם הכירורג, או חובה שיהיה קשר ביניהם?

בהחלט הגיוני וניתן לפצל את הטיפול ואת החלק הכירורגי לבצע אצל פריודונט/כירורג ואת החלק השיקומי אצל רופא משקם. כמובן שהכרחי שבין שדנ י הרופאים יהיה דו שיח ושיתוף פעולה..ברור שזה הכרחי, ורופאי שיניים יודעים ומוכשרים לעבוד עבודת צוות..בהצלחה

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים