הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

11/02/2021 | 06:43 | מאת: אור

האם ההבדל בין הרמת סינוס פתוחה לסגורה היא משמעותית מבחינת הסיכוים והסיכונים ? האם הרמת סינוס פתוחה אכן לא מתבצעת דרך החניכיים ? האם זה מתבצע דרך הלחי ? האם נשארת צלקת חיצונית בפנים?

שתי הפרוצדורות הללו מבוצעות מתוך חלל הפה ולא מהלחי, אל דאגה.. עדיין הרמת סינוס פתוחה היא פעולה כירורגית הרבה יותר מאג׳ורית וחודרנית שהתופעות הפוסט טיפוליות שלה הן משמעותית גדולות יותר - יותר נפיחות, יותר כאבים וכו. הרמה ״סגורה״ היא פרוצדורה שמבוצעת דרך קדח ההכנה לשתל, שמוחדר יחד עם החדרת העצם וזה מבטיח פרוצדורה פחות טראומטית ופחות חודרנית.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים