שימוש נכון בג'ל כורסודיל והסיבה להיווצרות כיס

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

13/01/2021 | 14:19 | מאת: א

שלום, יש כיס 5 ממ בשן 35 נתבקשתי להשתמש בג"ל כורסודיל פעמיים ביום לשבועיים,האם לשים הג'ל אחרי שאני מצחצחת שיניים ובלילה לישון עם הג'ל? כל ערב מנקה עם חוט וקיסם האם הטכניקה שאני מנקה אולי לא נכון, אולי דוחפת חזק את הקיסם בין השן לחניכיים עלולה לגרום ליצירת הכיס ?מודה מראש

כל עוד נעשה שימוש נכון באביזרים הללו, ולא שימוש ביתר, הם יביאו את התועלת. ניתן לשלב איתם את הכלורהקסידין אך לתקופת זמן מוגבלת. אם את לא בטוחה בשימוש שלך באביזרים, פשוט לתאם פגישה עם השיננית ולקבל הסבר.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים