שתלים<? שיקום פה או אחר

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

18/06/2020 | 14:10 | מאת: חני

שלום רב, בת 60 בריאה, יש לי בעיה בשיניים בלסת התחתונה, כל הכתרים שהיו לי כבר שנים רבות נפלו, ובבדיקה נאמר לי שלא ניתן לעשות שתלים כיוון שאין מספיק מקום וגם לא ניתן להשתיל עצם...האם יש פתרון אחר? תודה

היי, בימינו נדיר שלאדם בריא שאינו מעשן לא ניתן למצוא איזשהוא פתרון שיקומי יציב, מתפקד ואסטטי שמבוסס על שתלים דנטאליים. לכן אם מרופא אחד קיבלת תשובה כמו שציינת, הייתי מייעץ לך לשמוע דעה שנייה ואף שלילית ממומחים בפריודונטיה או בשיקום הפה. בהצלחה.

שלישית, לא שלילית..

20/06/2020 | 19:24 | מאת: חני

אפשר לקבל המלצה על מומחה לפריודונטיה, כי אין לי מושג אפילו היכן לחפש.תודה

כתבי בגוגל ״האיגוד הישראלי למחלות חניכיים״ ותגיעי לאתר האיגוד שם יש רשימה של כל המומחים לפי ערים. בהצלחה.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים