שתלים חובקים - פריאסטלים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

06/06/2020 | 15:04 | מאת: שירה

שלום, רציתי לשמוע בבקשה את דעתך בנושא השתלים החובקים - יתרונות וחסרונות במקרים של חוסר בעצם וניסיון להימנע מהרמת סינוס ובשל הרצון לטיפול קצר יותר הן בשל סינוסיטיס כרונית ( אסימפטומטית ) והן בשל אוסטאופורוזיס שעדיין לא מטופלת האם ועד כמה הפרוצדורה ידועה, מקובלת ומנוסה כאן בארץ והיכן ? האם יש הבדל בין שתלים פריאוסטלים לשתלים סאב פריאוסטלים ? האם אלו שתלי מירס ? להתייחסותך, מראש אודה מאד.

היי, משום שאין לי נסיון עם סוג זה של שתלים, אני לא רוצה לחוות דעה נחרצת. רק אומר שבספרות המקצועית הפורמאלית אין הרבה מידע על ההצלחה ארוכת התווך של סוג זה של שתלים.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים