בדיקה אצל הכירורג אחרי שבועיים של השתלת שתל

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

10/01/2020 | 12:53 | מאת: אנונימית

דר' יקר תודה מראש, אתמול אחרי 10 באתי להוריד תפרים, אחרי כאביםי חזקים בצד השתל שמקרין לאף ולעיניים בלילות לא ישנתי מכאבים, הנחיר בצד השתל סתום כל לילה ובבוקר הוא די נפתח. הכירורג טען שאכן פגע או נכנס לסינוס וכשהבין סטה ימינה, לפי הצלום של אתמול לא קרוב כל כך לסינוס וקרוב מאד לשתל של הניב. לכן הכאבים שלי והגודש באף ולטענתו יקח עוד חודש שיעבור לגמרי. שאלתי למה לא נזהר, אמר שיש לו סרגל ומד כזה אבל אצלי הכל כל כך צפוץ שזה קרה. שאלה אליך חשוב לי לדעת כי אם כן אלך להתייעצות, האם נזק בסינוס מתרפא לבד או שזה בלתי הפיך . רצוי להוציא את השתל? האם הגודש באף במיוחד בלילה ייעלם מתי שהוא? לעיתים יש לי נזלת ואני לא מצוננת כנראה בגלל הגודש. מרגישה אף סתום וזה לא נעים לי. מה עלי לעשות במקרה של פגיעה בסינוס אני לגמרי בפאניקה. זה מפחיד. תודה רבה מקרב לב על תשובתך.

10/01/2020 | 12:58 | מאת: אנונימית

היי, לקחתי 5 ימים אנטיביוטיקה ולאחר יום 5 ימים אוגמנטין. שמתי יומיים אוטרווין מי מלח לתינוקות כל כך שרף לי נבהלתי והפסקתי. עדיין האף סתום סוג של התקררות בחלק העליון שאני לא מקוררת או מצוננת כתוצאה מהפגיעה בסינוס. ניתוח אני לא אעשה מה הפתרון? הפחד שלי העיקרי שזה בלתי הפיך. דעתך?

תני לזה עוד זמן ואם אין שיפור לכי להיבדק אצ לרופא אאג.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים