מתי אפשר לטפל בנסיגת חניכיים?

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

21/07/2019 | 20:15 | מאת: בני

שלום אני בן 42 ויש לי נסיגת חניכיים בכל השיניים האם יש טיפול לנסיגת חניכיים גנטית? מתי אפשר לקבל טיפול אם יש בקופה ומתי בפרטי? תודה

יש להיבדק אצל פריודונט, מומחה למחלות חניכיים על מנת להבין את סיבת הנסיגות. יש כאלה בקופות החולים ויש כאלה במרפאות פרטיות. לך תיפגש ותתרשם מ 2 רופאים שונים ותקבל החלטה איפה הכי נכון לך לעבור טיפול. בהצלחה.

22/07/2019 | 18:27 | מאת: בני

האם יש בארץ נתוח לתיקון נסיגת חניכיים בשיטת חור סיכה?

ישנן טכניקות כירורגיות רבות, ההחלטה איזו טכניקה מתאימה למקרה המסויים נקבעת עי הרופא המנתח. לא כל מה שנראה ביוטיוב מרשים הוא כזה במציאות..לצערנו..

23/07/2019 | 18:44 | מאת: בני

רציתי לדעת אם אתה יכול להמליץ על פריודונט טוב באזור אשדוד -חולון? תודה

בדוק באתר האיגוד לרפואת חניכיים https://perio.org.il/ בהצלחה

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים