כאבי שיניים כרוניים ..

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

03/12/2018 | 12:25 | מאת: סיון

שלום רב, מזה שנים שאני סובלת מכאבי שיניים. בחודשים האחרונים עקב מס׳ חורים, עברתי סתימות לבנות ואמלגם. אך לצערי הכאבים בלעיסה, קור ומתוק עדיין ממשיכים. הרופאה כבר תיקנה לי סתימה אחת ועדיין כואב. נשארו לתקן עוד שתי סתימות ואני חוששת שהיא תעשה לי יותר נזק מתועלת. השיניים שלי מתוחזקות היטב עקב נסיגה קלה בחניכיים (חוט דנטלי, שיננית, מי פה) . לאחרונה ביקתי אצל פריודונט שאמר לי שהחניכיים שלי במצב מצויין והוא לא יודע מקור הכאב. אני סובלת מאוד, אני שומרת על השיניים,מטפלת בחורים ועדיין כואב נורא. השיניים נראות בריאות ויפות, אך למרות דעת הפריודונט, הרופאה אמרה שיש לי דלקת חניכייםקלה . איך אפשר לעזור לי?? אני אובדת עצות,בת 30 ומפחדת מאוד מעתיד השיניים שלי

קשה להוסיף על מה שכבר נאמר לך מבלי לבדוק שוב..יתכן והרגישות נובעת מאותה נסיגה שציינת. תנסי שימוש במשחות שיניים לשיניים רגישות באפליקציה מקומית

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים