כאב שיינים עליונות קדמיות

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

30/07/2018 | 10:12 | מאת: מיה

שבוע לאחר ביקור אצל רופא השיינים במהלכו התבצע שיוף של מספר שיינים לצרכים אסתטיים (כתם צהוב על השן) התחילו לי כאבים בדיוק בשיינים אלו וגם בחנייכים שמעליהן. פניתי לרופא והוא טען שזה לא בגלל השיוף ושלח אותי לצילום פנורמי מאחר והתלוננתי על כאבים עזים. בצילום לא ראו דבר ולכן הוא רשם לי אנטיביוטיקה. מה יכולה להיות הסיבה לכאבים? יש לציין כי הכאבים מאוד חזקים ואני לא יכולה בלי משככי כאבים. בנוסף לאחרונה הכאב מתחיל להקרין גם לשיניים התחתונות.

קשה להגיד בלי לבדוק..אולי התפתחה בחלק מהשיניים דלקת שמצריכה לבצע בהן טיפולי שורש..

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים