טיפול בשתלי שיניים ובתותבת

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

20/04/2018 | 12:06 | מאת: דני

אחרי ששמו לי שתלים ,מהו הטיפול בהם כדי לשמר אותם . כמו חן מהו הטיפול בתותבת . תודה

שאלה חשובה! הטיפול בשתלים צריך להיות בדיוק כמו טיפול בשיניים - יש להקפיד להבריש עם מברשת, כולל מברשת בין השיניים, חשוב ללכת לטיפול של שיננית להסיר משקעים ורובד מהשתלים. למעשה הגורם שהכי משפיע על אורך חיי שתלים הוא רמת התחזוקה שלהם. אז למרות שמדובר במשהו מלאכותי, יש לטפל בהם לא פחות, אולי אף יותר, משיניים!! גם בתותבת יש לטפל - להבריש, לחטא ולנקות.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים