השתלה ------טיפול -- EVISTA

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

29/03/2018 | 19:12 | מאת: גלי

שלום אני עומדת לפני השתלה ואני סובלת באוסטאופורוזיז ומקבלת EVISTA שאלה שלי האם יש להפסיק לקחת EVISTA לפני טיפול השאלה נוספת מה לגבי הבראה אחורי השתלה בגלל אוסטיאופורוזיס

29/03/2018 | 19:17 | מאת: גלי

שלום שאלה נוספת האם בצילום CT רואים מצב האם יש אוסטראופורוזיס בלסת

שלום, לא ניתן לאבחן אוסטאופורוזיס בצילום סיטי של שיניים. לפני פעולה כירורגית יזומה, אצל מטופל שמשתמש בתרופה כגון אביסטה, יש להיוועץ עם האנדוקרינולוג המטפל לפני ביצוע הטיפולהדנטאלי.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים