פצעים בחלל הפה חצי שנה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

19/11/2017 | 20:57 | מאת: ל

שלום, סובלת מפצעים בחלל הפה- קיר הלחיים, חיך עליון, נראה בצפייה עם פנס על כל חלל הפה. ללא כאבים, הרגשה חולית כמו גרגירים. נפיחות מעט בלחיים- מרגישה את הלחי קרובה מאוד לשיניים ובאזור זה מורגשים גם יותר פצעים- באזור החיכוך. ב.דם- תקינות. טיפולי שיניים בקביעות. צחצוח קבוע פעמיים ביום. נשללה אלרגיה (טיפול תרופתי בטלפסט חודש ללא שיפור) נשללה מחלה חיידקית (מתן אנטיביוטיקה פרופילקטית) נשללה פטריה (חודש עם ניסטטין) עליי לדאוג? מה האבחנות שעליי להתמקד בבירורם?

היי לא לדאוג.. זה לא עוזר.. האם את נושכת או ״ משחקת״ עם הלחי הפנימית ? תני לזה שבועיים והימנעי מכל מדחק או התעסקות עם הלחי, הימנעי ממזונות מגרים. אם לא חולף תוך כשבועיים היוועצי עם רופא שיניים עדיף מומחה ב״רפואת הפה״.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים