פחדים בקשר לחשיפת שתל

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

24/06/2017 | 10:04 | מאת: גאיה

יש לי פחד בקשר לחשיפת שתל אני אמורה לעבור בקרוב. רציתי לשאול האם אמורים להיות כאבים אחרי חשיפה ואם כן כמה זמן והאם צריך לשמור על תזונה רכה שוב ויהיו תפרים שוב ןכדאי לקחת יום חופש המיוחד שהחשיפה בערב ולא ביום ?

מדובר אומנם בפעולה כירורגית הדורשת אלחוש ולרוב גם תפרים לאחר מכן, אבל הפעולה מינורית, אינה מחייבת אנטיביוטיקה ובהחלט אינה דורשת "יום מנוחה" לאחריה. כאבים - ייתכנו, אבל ברמת של משככי כאבים רגילים. בקיצור, אין מה לחשוש..

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים