ביטוח שיניים דרך מקום עבודה כולל שתלים בחברת פניקס

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

15/06/2017 | 14:14 | מאת: השתלת שיניים

איך אפשר לפתור בעיית אישור לשתלים עם יש חוות דעת של המומחה לעקירות ושתלים. נלחמת 3 שנים עם חברת הביטוח וכל פעם מוצאים סיבה לא לתת אישור או טוענים שלא קיבלו פניה עם תוכנית עבודה שנשלח כמה פעמים. תעזרו למי אפשר לפנות בנושא.

שלום, כעיקרון אנו פורום רפואי ולא אדמיניסטרטיבי..:)..עדיין מנסיוני עם חברות הביטוח אני יכול לייעץ לך לא לוותר ולהתעקש..בסוף זה מצליח..כמו כן, לכל ועד עובדים יש "רופא אמון" שאמור לייצג את האינטרסים של המבוטחים מול חברת הביטוח, כדאי לפנות אליו בבקשת עזרה, או לועד העובדים שחתם על ההסכם עם חברת הביטוח.. בהצלחה!!

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים