גידול בלשון בזמן הריון

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

24/12/2015 | 17:34 | מאת: שני

שלום, נכנסתי להריון ואני שבוע 10 ויצא לי בלשון בליטה וכשהלכתי לרופאת משפחה היא טענה שזה גידול שפיר או פפילומה האם זה מסוכן בזמן הריון ? והאם אפשר להוציא את זה ללא בעיה ?

שלום קשה מאד לתת אבחנה בלי לראות את הנגע. ישנו נגע שפיר הנפוץ בזמן הריון ואשר לרוב מופיע בחניכיים, על רקע שינויים הורמונליים של ההריון. יש לבדוק ולהחליט אם מסירים או לא. אם מחליטים להסיר את הנגע הזמן הנכון לטיפול במהלך הריון הוא בטרימסטר השני (חודשים 4-6). ממליץ לך להבדק אצל רופא פה ולסת או רפואת הפה. בהמצלחה והריון קל :)

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה