כאב בחזה שמאל וחולשה

דיון מתוך פורום  לב האישה

24/07/2020 | 12:47 | מאת: אפי

שלום , בת 40 עברתי אבלציה בעקבות svt ב2015 הפרעות הקצב הופסקו אך יש לי כאב באזור הצריבה חולשה וקושי לנשום, עשו לי צילום חזה ובדיקת טרופונין ולחץ דם והכל תקין, האם הגיוני להרגיש כאב כמו צריבה במקום? מה ניתן לעשות? תודה

09/08/2020 | 11:09 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום אפי, מתנצלת על העיכוב בתשובה. קשה לי לחשוב שהכאבים בחזה קשורים לצריבה שעברת לפני 5 שנים. לכאבים בחזה יש סיבות שונות חלקן קשורות וחלקן לא קשורות ללב. כמובן בלי להכיר אותך, גיל, מחלות נוספות, רקע רפואי ובלי לאפיין יותר את התלונה ולבדוק אותך קשה לומר מה הסיבה אצלך. אני ממליצה לפנות לרופא משפחה שמכיר אותך, יאפיין את התלונה, יבדוק אותך ואז יחליט אילו בדיקות נוספות יש לבצע. אני חושבת שחשוב לעשות בדיקות דם לרמת המוגלובין, מלחים, תפקודי בלוטת התריס, א.ק.ג. לאור הרקע שתארת היתי עושה גם בדיקת הולטר על מנת לקשר בין הכאבים בחזה לממצאים בבדיקה ובדיקת אקו לב. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה