פעינוח צינטור וירטואלי

דיון מתוך פורום  לב האישה

30/08/2018 | 00:03 | מאת: Aviv

שלום בשל כאבים לוחצים בחזה והקרנה לגב בין השכמות עברתי צינטור וירטואלי והיה רשום הודגמה מערכת כללית ימנית בנוסף lad רובד דופני מסוייד פרסקסמומלי גורם לאי סדרויות דופנית הודגמה מערכת טרשתית דופנית שגורמת לאי סדריות. בנוסף בקע בסרעפת. יש לי כאבים שבאים והולכים גם במנוחה וגם במאמץ אשמח לקבל פיענוח

02/09/2018 | 13:37 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום אביב, ברפואה על מנת לפענח כהלכה תוצאת בדיקות, יש צורך להכיר את הרקע של החולה ולאפיין את התלונה. בנוסף לא שלחת את כל התוצאה אלא רק חלק ממנה. בעקרון עם הגיל וכתלות בגורמי הסיכון מצטברים רבדים מסוימים על כלי הדם. בדרך כלל כשכותבים שהם גורמים לאי סדירות הכוונה שהרובד אינו גורם להצרות משמעותית של כלי הדם אבל שוב יש לראות את כל התשובה שחסרה. על מנת לצמצם את התהליך של הצטברות רבדים בכלי הדם חשוב מאוד לטפל בגורמי סיכון שהם לא לעשן, לטפל בסוכרת ויתר לחץ דם אם קיימים, לאזן פרופיל שומנים, לשמור על משקל תקין, לאכול תזונה בריאה ולעשות פעילות גופנית. תרגיש/י טוב

מנהל פורום לב האישה