רחם דידלפי מצג עכוז....

דיון מתוך פורום  לידת עכוז

20/02/2018 | 09:02 | מאת: locnu

שלום רב, זהו הריוני השלישי ( כרגע בשבוע 28+4) העובר במצג עכוז. הנני בעלת רחם דידלפי כאשר כל ההריונות נקלטו באותו הרחם. לידה ראשונה הייתה בניתוח קיסרי בשל מצג עכוז. לידה שנייה ויבק האם יסכימו לנסות לעשות היפוך חיצוני בהנחה שהרחם יותר גמישה וזוהי לא הלידה הראשונה ?

שלום, רחם דידלפי הינו התווית נגד יחסית לנסיון היפוך. השילוב של רחם דידלפי עם צלקת רחמית מעלה את הסיכון לקרע של הרחם כך שאני לא ממליץ על נסיון כזה אצלך. מצד שני אין סיבה לא לנסות לידת עכוז במידה והתנאים הרגילים (משקל, תת-מצג, תנוחה של הראש), מתאימים ללידה כזו. בהצלחה !!! ד"ר שווד 072-3228192

מנהל פורום לידת עכוז