לידת עכוז לידה ראשונה

דיון מתוך פורום  לידת עכוז

06/10/2017 | 14:30 | מאת: מרים כהן

שלום ד"ר! אני בשבוע 38 אחרי ניסיון היפוך חיצוני שלא צלח. הנתונים כרגע הם הערכת משקל 2870, לידה ראשונה, בת 24. אנחנו מתכננים לבצע לידת עכוז אצלכם בביקור חולים. האם יש אפשרות לבצע את הלידה ללא אפידורל? הבנתי שחותכים באזור בחיץ בכל מקרה, האם זה מוכרח אפשר להימנע מזה? תודה וחג שמח

שלום מרים, אחד התנאים ללידת עכוז הוא ביצוע הרדמה אפידורלית וזאת כדי להבטיח שיתוף פעולה מרבי. כמו כן בלידה ראשונה אנחנו מצבעים חיתוך החיץ בכל מקרה כדי לסלק כל מה שיכול להפריע לחילוץ הראש בבטחה. בהצלחה וחג שמח ד"ר שווד

מנהל פורום לידת עכוז