מתן שתן לסרוגין, בלחץ, כאב ותכיפות יום לילה כל שעה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

10/11/2014 | 13:42 | מאת: יובל

ב 2009 ת.ע פריצות דיסק צוואר ומותן ב 2013 ת.ע נכנס מברג לעין - פזילה ושיתוק עצב 5 בשנה האחרונ החמרת כאבים ותחושות כלל מערכתיות - נבחנת אפשרות לפיברומיאלגיה. לעניינינו - בחודשים האחרונים אני נותן שתן לסרוגין עם תחושת שריפה באיבר, כאב עמום באשכים ומסביב. אורולוג שלח אותי לבדיקות US אשכים, US כליות ודרכי שתן, אורו' אורופלאומטריה הכל יצא תקין. לאחרונה הוא הפנה אותי לבדיקה אורודינמית ועדיין לא ביצעתי כי אני מפחד שהבדיקה כואבת. האם יתכן שהבעיה קשורה לאחת מהתאונות שעברתי והאם מהפיברומיאלגיה?

שלום רב, להפרעות שאתה מתאר יש סיבות מרובות.מתאים ל "תסמונת הכאב הכרוני באגן". קשה לטיפול ומתסכלת גם את המטפלים.. בכל מקרה ממליצה לך להשלים בירור שאין לך דלקת בערמונית (תרביות שתן וזרע למשל). פיברומיאלגיה יכולה להשפיע על כל מיני דברים וגם פריצות דיסק בגב תחתון משפיעות על השתן לעיתים. לבעיות צוואר ועיניים אין קשר. ממליצה להמנע מקפאין ואלוכהול ומגריינים כמו אוכל חריף/חמוץ מדי, להוריד STRESS ולקחת נוגדי כאבים לפי צורך. ואגב בדיקת אורודינמיקה ממש לא כואבת.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה