תכיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

09/06/2013 | 16:56 | מאת: רפיי

שלום , בזמן האחרון אני סובל מתחושה לא נעימה לאורך צינור השופכה ועד לאיזור חיץ הנקבים , התחושה הזאת גורמת לי לרצות להשתין , ואז שאני משתין הכאב עובר וחוזר חלילה ,הזרם גם די חלש אני משתין בערך 200 מ"ל כל פעם, עשיתי בדיקות לחיידקים וזיהומים ולא נמצאו, ראיתי שכתבת שמניעה מגירוי מיני יכול להקל את הבעיה אם את יכולה בבקשה להסביר לי למה ? האם כדאי לי פשוט להזריק לעצמי חומר הרדמה דרך קצה הפין ובכך להרגיע את התכיפות במתן שתן?(כי אז אני בעצם לא ירגיש את הכאב הזה בפין)

רפי שלום לך, יכול בהחלט להיות שיש לך זיהום בשופכה או בערמונית, למרות שבדיקות השתן יצאו ללא חיידק. יש בדיקת שתן שנקראת PCR שבודקת האם מדובר במחלת מין וניתן גם לשלוח תרבית זרע. מעבר לכך דבר עם רופא המשפחה או פנה לאורולוג ותוכל לקבל מרשם לאנטיביוטיקה שתקל עליך מאוד. המנעות מגירוי כמו קפאין אלכוהול וגם מגע מיני (שפיכה מגרה את האיזור וגורמת להישנות הכאב) - מומלצת. בשום אופן איני ממליצה לך "להזריק" לעצמך שום דבר לאיבר המין!!! אתה רק עלול להזיק לעצמך. אם יש כאבים קח כדור נורופן או אדוויל ,אקמול או אופטלגין.

10/06/2013 | 22:35 | מאת: רפי

תודה על התגובה , בקשר למחלת מין קצת קשה לי לחשוב שזאת הבעיה מאחר שמעולם לא הייתי עם אישה בשום סוג של מגע וכן עם גבר , העניין הוא שהכל קרה לי שהתחלתי לאונן ולעקב את השפיכה הרבה זמן משהו כמו 3-4 שעות וככה הגירוי מיני הלך וגבר זאת עשיתי לתקופה ארוכה ולאחר שהפסקתי עם זה התחילו לי כל הסימפטומים שתארתי , האם זה הגיוני שהבעיה הזאת קרתה לי בגלל זה?

מנהל פורום שלפוחית רגיזה